kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dilsiz aşık derdini anlatamadı
Sevdiği kızı alamayınca intihara kalkışan sağır ve dilsiz genci ikna etmek için, işaret dilini bilen yakını beklendi

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü, önceki gece yine bir intihar girişimine sahne oldu. Yalnız bu intihar girişimi diğerlerine göre biraz daha farklıydı. Saat 22.00'de köprüye çıkan Barış Menderes isimli sağır ve dilsiz genç, uzun süre derdini anlatamadan korkulukların kenarında bekledi.

POLİS DİKKATLİYDİ
Saatlerce el kol hareketleriyle intihara kalkışma nedenini anlatmaya çalışan Menderes'in ne demek istediğini anlamayan polisler, telsizden tarif ettikleri gencin yakınlarının gelmesini anons ettiler.

Geçen hafta içinde Boğaziçi Köprüsü'nde yaşanan ve yanlış müdahale sonucu ölüme neden olan olaydan ders çıkaran polisler, uzun süre Menderes'in yakınlarının gelmesini bekledi. Menderes'i paniğe sokacak hiçbir ani hareket yapmayan polisler, su ve sigara vererek sakinleşmesini sağladılar.

El kol işaretleriyle derdini anlatmaya çalışan ve ağlayan 26 yaşındaki Barış Menderes'in intihara kalkışma nedeni, saatler sonra bir yakınının olay yerine gelmesiyle anlaşıldı.

Sevdiği ve evlenmek istediği genç kızın kendisine verilmemesi üzerine Barış Menderes, bunalıma girmiş ve intihara kalkışmıştı...

YAKINI İKNA ETTİ
Menderes ve yakının el kol işaretleriyle konuşmaları yarım saat kadar devam etti. Konuşmalarla rahatlayan Barış Menderes kısa bir süre sonra intihardan vazgeçti. Köprü korkuluklarından alınan sağır ve dilsiz aşık, karakola götürüldü.

ÖZKAN ARSLAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır