kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sıkın dişinizi 32 gün kaldı
Onarıma alınan Galata Köprüsü 31 Mart'a kadar kapalı kalacak... Trafikte sıkıntı çeken halk, "Ya uzarsa" diye endişe ediyor...

TAŞIMA sistemindeki proje hatasının giderilmesi için onarıma alınıp trafiğe kapatılan Galata Köprüsü'nün kullanılmaması, özellikle sabah ve akşam saatlerinde ulaşımı felç ediyor... Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü ve Trafik Müdürlüğü'nün tavsiye ettiği alternatif yolları kullanan sürücüler; Eminönü, Perşembe Pazarı, Balat, Şişhane ve Karaköy ile Beşiktaş arasında eziyet çekiyor. Felç olan yollarda kaplumbağa hızıyla ilerleyen sürücüler 31 Mart'a kadar kapalı kalacağı açıklanan Galata Köprüsü'ndeki onarımın uzamasından endişeleniyor.

Belirlenen alternatif yolların yetersiz kaldığını hatırlatan İstanbullular, "Korkumuz tamiratın aylarca uzaması... Çünkü herhangi bir çalışma görmüyoruz. Sabah ve akşam saatlerinde büyük çile çekiyoruz. İlgili kurumlar çalışmayı denetlemeli" çağrısı yapıyor.

Ulaşımın kilitlendiği noktalarda trafik ekiplerini görememekten yakınan sürücüler, "Başıboşluk nedeniyle eziyet daha da artıyor. Ekiplerin olmaması nedeniyle araçlar Unkapanı Köprüsü'ne ulaşmaya çalışırken trafik Arapsaçına dönüyor. Trafik Müdürlüğü daha etkili şekilde seferber olmalı" diyor.

Karayolları ve Trafik Müdürlüğü yetkilileri ise "Onarım gereği gibi yapılıyor. Şu anda uzama ihtimali bulunmuyor. Trafiğin en az şekilde etkilenmesi için bütün önlemler uygulanıyor" diyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır