kapat

29.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Öğretmenlerine öğretmen oldu!
14 yaşındaki Murat'ın derslerine 15 öğretmen öğrenci olarak katılıyor

DÜNYA bilgisayar endüstrisinin devi Bill Gates'in firması Microsoft'tan "dünyanın en genç sistem mühendisi" ünvanını kazanan Üsküdar Batı Koleji öğrencisi 14 yaşındaki Murat Muratoğlu, gündüz ders aldığı öğretmenlerine geceleri ders veriyor, en son bilgisayar teknolojilerini öğretiyor. Öğretmenleri, Üsküdarlı Bill Gates'in öğrencisi olmaktan memnun.

MURAT, öğretmenlerine hem teorik, hem de pratik alanda bilgisayar dersleri veriyor. Öğretmenleri gerek tahtada ders anlatırken, gerekse bilgisayar başında pratik yaparken, Murat'ı can kulağıyla dinliyor. 15 öğretmen, gece derslerinde öğretmenliği bir yana bırakıp "iyi birer bilgisayar kullanıcısı" olmak için canla başla çalışıyor.

ÖĞRETMENLER, Murat'ın öğrencisi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve onun verdiği derslerden son derece istifade ettiklerini açık yüreklilikle belirtiyor; "Öğrenmenin yaşı yok. Murat bizim için mükemmel bir bilgisayar öğretmeni. Onunla elele vererek okulumuzdan yeni bilgisayar dehaları çıkartacağımıza kesinlikle inanıyoruz" diyor.

ENGİN AKBAŞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır