kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener sorunu Bizim Stadyum'da
Galatasaraylı Ali Kırca, Fenerli Uğur Dündar ile Beşiktaşlı Reha Muhtar, pazar günü atv'de Bizim Stadyum'da bir araya gelecek. "Ne olacak bu Fener'in hali?" sorusuna yanıt aranacak

TÜRKİYE'NİN 3 büyük televizyoncusu, atv'den Ali Kırca, Kanal D'den Uğur Dündar ve Show TV'den Reha Muhtar, pazar gecesi saat 23.00'te atv'de yayınlanacak Bizim Stadyum adlı programda bir araya geliyor. Konuştuklarında tüm Türkiye'nin dinlediği bu 3 isim, "Ne olacak bu Türkiye'nin hali?" sorusuna değil "Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?" sorusuna cevap arayacak.

Üç haberci bir yerde Türk halkının futbol dünyasındaki yapılanmasının da aynası. Taraftarların çoğunu aralarında paylaşan 3 Büyükler, bu üç büyük televizyoncuyu da aynı şekilde bölüşmüş. Her biri ayrı takımı tutuyor. Ali Kırca Galatasaraylı... Uğur Dündar Fenerbahçeli... Reha Muhtar da Beşiktaşlı...

Ali Kırca, zaman zaman yazdığı spor yazılarıyla da ses getiren ve Galatasaray'ı çok yakından izleyen bir isim. Yoğıun çalışma temposu nedeniyle her Galatasaray maçına gidemiyor. Ancak takımının İstanbul'daki hiçbir maçını kaçırmıyor.

Medyaya spor muhabiri olarak giren Uğur Dündar, Fenerbahçe'nin son yönetiminde yer alacak kadar olayların içinde... Üstelik, Fenerbahçe'deki başkanlık yarışında iki başkan adayının da listesine almak için birbirleriyle kıyasıya yarıştıran bir isim.

SİYASET YOK FUTBOL VAR
Reha Muhtar'ın Beşiktaşlılığı ise son dönemde iyice gündeme geldi. Hatta Süleyman Seba'nın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklaması sonrası "Beşiktaş'a yeni başkan kim olacak?" ve "Yeni yönetime kimler gelecek?" gibi sorulara yanıt olarak Reha Muhtar'ın ismi de dile getirildi.

Lig yarışında Galatasaray arayı açmış, Beşiktaş takipte ısrarlı, Fenerbahçe son Gaziantep yenilgisiyle sıkıntılı bir dönemdeyken üç ünlü televizyoncunun 3 Büyükler hakkında söyleyeceklerini kamuoyu şimdiden merak ediyor. Faik Çetiner yönetimindeki Bizim Stadyum, bu pazar 23.00'te bu merakı ortadan kaldıracak. Türkiye, konuştular mı olay olan 3 televizyoncunun bu kez çok sevilen kulüpler hakkındaki düşüncelerini öğrenecek; programda Fenerbahçe'nin durumu masaya yatırılacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır