kapat

01.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Etibank internette
Etibank özelleştirilmesinin ikinci yılında internet bankacılığını hizmete sundu. Banka yakında telefon bankacılığını da başlatacak

Etibank, 2 Mart'ta kutlayacağı özelleştirilmesinin ikinci yıldönümünde internet bankacılığını hizmete sunuyor. Bireysel kredilerden kredi kartlarına, fatura ödemelerinden kredili mevduat hesabına, otomatik ödemeden vergi tahsilatına kadar bir çok konuda hizmet sunan Etibank, özelleşmesinin ardından kısa süre içinde hizmet porföyöne internet bankacılığını da ekledi.

Banka Genel Müdürü Zeki Ünal http://www.etibank.com.tr adresinde hizmet verecek olan "şubede" güvenliğe, yüksek performansa, hızlılığa ve kaliteye önem verdiklerini belirtti. Ünal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internet dünyasına artık Etibank da girdi. Şu anda banka hesap bilgisi, hareket görüntüleme, kredi kartları hakkında bilgi öğrenme, virman işlemi, döviz kurları, faiz oranları bilgisi gibi bankacılık işlemleri yapılıyor. Önümüzdeki günlerde kurumlara yönelik bankacılık işlemlerini de başlatacağız.

Internet şubemizde bir de konuk defteri açtık. Müşterilerimizin görüş ve önerilerini değerlendirip, sorularına yanıt vereceğiz.

Internet şubemizden, bankamızda hesabı olan ve internet bağlantısı olan her müşterimiz yararlanabilecek. Bu hizmeti alabilmek için şubemizden birine başvuruları yeterli. Internetten EFT, havale gibi bankacılık işlemlerinden ücret ve komisyon alınmayacaktır.

Internette en önemli konu güvenlik. Biz bu unsuru en son teknolojik yöntemlerle çözmüş bulunuyoruz. Etibank, şube dışı bankacılık hizmetlerine ATM ile başladı. Şu anda 81 ATM ile hizmet veriyor. Yakında telefon bankacılığına başlayacağız. Ancak şubelerimizdeki personelimiz tüm müşterilerimizi kendi mekanlarında ağırlamak, ikramda bulunmak istiyor. Bizim tek hedefimiz müşterilerimize hizmet sunmaktır. İsterlerse evlerinde, isterlerse şubelerimizde..."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır