kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'e yeni RUH
Sezon başından beri sudan sebeplerle idmanlara çıkmayan futbolcular artık hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Sakat olan Rüştü ve Alpay, Selim Soydan'a Gaziantep maçında oynama sözü verdi

Yepyeni bir F.Bahçe
Futbol şubesinin başına Şadan Kalkavan- Selim Soydan ikilisinin gelmesiyle birlikte F.Bahçe'de büyük bir değişim süreci başladı. Futbolda özlenen başarılara ulaşmak için kolları sıvayan Kalkavan-Soydan ikilisinin varlığı, futbolcuları da motive etti. Sarı-lacivertliler, büyük destek verdikleri yöneticilerini utandırmamak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.

Kaytarma devri bitti
Sezon başından beri en küçük sakatlıkta maçlara çıkmayan, hatta idmanlara bile katılmayan sarı-lacivertli futbolcular, şimdi sahada ter dökmek için can atıyor. Zaman zaman doktorlarla ters düşen ve 'Kılım döndü, ayağım ağrıyor' gibi sudan bahanelerle kaytaran oyuncular, açılan beyaz sayfaya kara bir leke gibi düşmemek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyorlar.

Alpay&Rüştü öncü
Bunun ilk örneğini ise F.Bahçe'nin sakatları Rüştü ve Alpay ortaya koydu. G.Antep maçında oynamalarının çok zor olduğu kulüp doktorları tarafından açıklanan iki yıldız, futbol şubesinin 2. adamı Selim Soydan'la yaptıkları görüşmede, "Size söz veriyoruz. Antep maçında kafamız da, ayağımız da kopsa oynayacağız" diye konuştular.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır