|
Soğan Çorbası
Malzemesi:
* 1 adet et suyu tableti
* 8 orta boy soğan
* 2 adet kesme şeker
* 2 kaşık sıvı yağ
|
HAZIRLANIŞI
Et suyu tabletini dört büyük bardak suda eritin. Soğanları ince ince halka halinde kesin. İki çorba kaşığı sıvı yağda kesilen soğanları şekerle birlikte öldürün. Et suyunu üstüne dökün ve küçük ateşte pişirin. Kıvamı az gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz. (Arzuya göre, soğanların püre haline gelmesi için karışımı blander'dan geçirebilirsiniz.) Servisten önce üstüne krema veya rendelenmiş kaşar peyniri koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|