kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Soğan Çorbası
Malzemesi:
* 1 adet et suyu tableti
* 8 orta boy soğan
* 2 adet kesme şeker
* 2 kaşık sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Et suyu tabletini dört büyük bardak suda eritin. Soğanları ince ince halka halinde kesin. İki çorba kaşığı sıvı yağda kesilen soğanları şekerle birlikte öldürün. Et suyunu üstüne dökün ve küçük ateşte pişirin. Kıvamı az gelirse sıcak su ekleyebilirsiniz. (Arzuya göre, soğanların püre haline gelmesi için karışımı blander'dan geçirebilirsiniz.) Servisten önce üstüne krema veya rendelenmiş kaşar peyniri koyabilirsiniz. Afiyet olsun.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır