kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzun yöneticisi Mars'ın Ay'la oluşturduğu gerilimli açı bugün, aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Maddi konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Karşıt burcunuz Akrep'teki Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le gerilimli açısı, işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Spekülatif konuların ön planda olabileceği bugün, oyun ve eğlenceye her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün. Akrep burcunda bulunan Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Aileniz ve sevdiklerinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Dostlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Burcunuzdaki Venüs'ün olumlu etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi arttırırken aşk konusunda şansınızı açıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzda bulunan Ay'ın konumu girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vaadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır. Parasal nedenlerden ötürü kısa süreli bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bilinçaltınızın oldukça aktif olacağı bugün, yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık vermelisiniz. Planlama konularından zevk alabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uzaklarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Yabancı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. İnançlarınız doğrultusunda çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır