kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Jeep mağdurları
Herkes "Federasyon birer jeep+60'ar milyar prim sözünü tutmadı, takımın konsantrasyonu bozuldu" diyor. İddiaları SABAH otoriteleri değerlendirdi

Kırgınlık olabilir
Mustafa, sahaya iyi bir takım çıkaramadı. Emre'yi, Ahmet Dursun'u çağırıyorsan, koy takıma, kazan. Yanlış Mustafa Denizli'de... Ama federasyon başkanı çıkıp da böyle bir söz verirse, geri dönüşü olmamalı. Futbolcular, söz yerine getirilmeyince biraz kırılır. Ancak sahaya çıkınca unutur. Futbolunu etkilemesine izin vermez.

Hocanın amacı yok
Avrupa'da adı sanı geçmeyen Arnavutluk'tan, İsrail'den 4 yerken prim olayı mı vardı? Bu, öküz altında buzağı aramaktır. Amaçsız oynadık. Teknik direktörünün amacı olmazsa, futbolcunun niye olsun. Futbolcu, "Nasılsa ölüm bile bu takımda oynayacak" diye düşünüyor. Hoca bu yönde şartlarken, futbolcu kendini niye riske atsın.

Dağa mı çıkacaklar
Prim ve jeep olayının futbolcuların performansını etkilediği görüşüne katılmıyorum. Milli Takım'da oynayan futbolcuların ayaklarını yerden kesecek çok güzel arabaları var. Dağa da çıkmayacaklarına göre jeep'e de ihtiyaçları yok. Ayrıca vaadler bir şekilde yetirilir. Primler verilmedi diye takım iyi futbol oynamadı demek en kolay yoldur.

Savaşçı ruh kayıp
Milli futbolcuların federasyona karşı bir "Gönül kırıklığı" var. Kendileri değil, sözü verilen jeepler, ödenmeyen primler futbolcuların federasyona olan güvenini sarstı. Sahaya sırf "Hain damgası" yememek için zoraki çıktılar. Hepsinin yüzü asıktı. Kimse ölümüne mücadele etmedi. İrlanda maçlarında tanık olduğumuz savaşçı ruh da yoktu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır