kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ecevit'in sağ koluna Profesör dünür
Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın büyük kızı Özlem, Prof. Erdoğan Alkin'in Doçent oğlu Emre ile 10 Mart'ta evleniyor

Cumhurbaşkanlığı tartışmaları, Hizbullah ve HADEP tartışmalarıyla sıkıntılı günler geçiren Başkent, Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın kızı Özlem'in düğününde stres atmaya hazırlanıyor. Bu düğünle, Hüsamettin Özkan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Erdoğan Alkin'le dünür olacak. Özlem Özkan, Doç. Emre Alkin ile 10 Mart 2000'de Ceylan Inter-Continental Oteli'nde hayatını birleştirecek.

Düğün, koalisyon ortakları arasında, Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla esen soğuk rüzgarları da ortadan kaldıracak. Başbakan Bülent Ecevit, ANAP lideri Mesut Yılmaz ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra, tüm kabinenin düğüne katılması bekleniyor. İş ve sanat çevreleri de düğüne davetli... Tansu Çiller ve Recai Kutan'ın yanı sıra parlamento dışı muhalefet partilerinin liderlerinin de bu düğünde buluşacağı bildirildi.

BABA ŞAHİT OLACAK
Düğün töreninde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in nikah şahidi olması bekleniyor. ANAP'a transfer olacağı yolunda kulisler yürütülen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın kıyması beklenen nikahta diğer şahidin de Başbakan Bülent Ecevit olacağı bildirildi. Çiğdem-Hüsamettin Özkan çiftinin iki kızı bulunuyor. Evlilik hazırlığı yapan Özlem, halen Koç Üniversitesi'nde master eğitimi görüyor.

BABASIYLA MESLEKTAŞ
Erdoğan Alkin'in ise Kerem ve Emre isimli iki çocuğu bulunuyor. 31 yaşındaki Emre de babası gibi öğretim üyesi... Erdoğan Alkin ise öğretim üyeliğinin yanı sıra Dialog Turkey adlı derginin Yazı İşleri Müdürlüğünü de yapıyor. Alkin, SİSAV ve TUSİAD ve Sipahi Ocağı üyeliklerinin yanı sıra Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü'nün de üyesi. Emre-Özlem çiftinin düğün davetiyelerinde, çiçek göndermek isteyenlerin Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunmaları önerildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır