kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kim doğru söylüyor?
"Harun bana 9 Şubat'ta evlenme teklif etti" diyen Ebru Şallı mı? "Harun Tan hiçbir zaman Ebru ile evlenmeyecek diyen ailesi mi?

POP şarkıcısı olan eşi Ozan Orhon'dan boşandıktan sonra aşk yaşamında sınır tanımadı Ebru Şallı. Podyumların aranan güzel mankeni Ebru Şallı'nın adı, sık sık magazin basınına yansıdı. Şallı, son olarak da Hamdi Alkan'la yaşadığı aşkı itiraf ederek herkesin dikkatini çekti. "Reyting Hamdi" tiplemesiyle milyonların sevgilisi olan Hamdi Alkan, Ebru Şallı'nın aşkı uğruna eşini boşadı. Hamdi Alkan ile eşinin ayrılmalarına neden olan Ebru Şallı, bir süre sonra bu ilişkinin yürümeyeceğini anlayıp ayrıldığını açıkladı. Ebru'nun adı bir süre sonra Yeni Karamürsel Mağazaları'nın veliahtı Harun Tan ile anılmaya başladı. Ebru Şallı yine kendisi bir açıklama yaparak, aradığı aşkı bulduğunu, geçmişine bir sünger çektiğini söyledi. Gerçekten de hız kesti güzel manken... Ebru Şallı ile Harun Tan'ın arkadaşlığı bir anda ciddi boyutlarda konuşulmaya başladı. Çünkü, Ebru, "Evleneceğiz" diyordu. Ancak geçmişte yaşadığı ilişkiler nedeniyle bugünlerde sıkıntılı günler yaşıyor ve çok zor durumda.

SOĞUK SAVAŞ BAŞLADI
Uzun süredir arkadaşlık yapan Ebru Şallı ile Harun Tan'ın evlenmek istemeleri ailede problem yarattı. Her ne kadar Ebru Şallı sürekli nikaha çok yakın olduklarını söylese de, beklenen tarihi bir türlü ne kendisi ne de erkek arkadaşı açıklayamadı. Bunun sebebi de, söylenenlere bakılırsa Tan ailesi ile Ebru Şallı arasında süren soğuk savaş. Bu savaş geçtiğimiz günlerde iyiden iyiye açığa çıktı. Ebru Şallı'nın gazetelere verdiği bir demeç aileyi ayaklandırdı:

"Harun bana 9 Şubat tarihinde evlenme teklif etti... Bu teklifi ciddi bir şekilde düşünüyorum. Başımdan bir evlilik geçtiği için ince eleyip sık dokuyorum. Çünkü bu evliliğin yürümesini istiyorum. Harun'un ailesi evliliğimizi oğullarını mutlu edeceğimi bildikleri için çok istiyor. Onları çok seviyorum, Harun'un annesiyle, babasıyla, kız kardeşi ile de sık sık görüşüyoruz."

Bu sözler Tan Ailesi'nin üstüne bomba gibi düştü. Aile büyükleri oğullarını karşılarına alıp ültimaton verdi:

Ya Ebru, ya biz?.."

Ebru Şallı'ya da haber saldılar: "Harun'un peşini bırak."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır