kapat

25.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Teknoloji şenliği CeBIT başladı
Elektronik dünyasının en son ürünleri Almanya'nın Hannover kentinde dün başlayan CeBIT Fuarı'nda sergilenmeye başlandı

AÇILIŞINI Alman Başbakanı Gerhard Schröder'in yaptığı Almanya'daki Hannover CeBIT Fuarı'na bu yıl 60 ülkeden toplam 7800 üretici firma katılıyor. 55 futbol sahası genişliğindeki fuar alanında elektronik dünyasının her türlü yeniliğine rastlamak mümkün. Sektörün en büyük fuarı olma özelliğini elinde bulunduran CeBIT'te ziyaretçilerin aradıkları her ürünü rahatça bulabilmeleri için bin sayfalık rehberler hazırlanmış. Organizatörler, 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında ziyarete açık olacak fuara toplam 700 bin kişinin katılmasını bekliyor.

DİJİTAL TEMELLİ ÜRÜNLER
Fuarın en ilgi çeken ürünlerinin dijital temelli ürünler olduğu görülüyor. Bunlar yeni tür televizyonlardan tutun, hem ses hem fotoğraf hem de görüntü kaydı yapan kameralara kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Ayrıca yeni PC teknolojileri ve git gide ufalan cep bilgisayarları da izleyenleri şaşırtacak. Zira bazıları gömlek cebine sığacak kadar küçük olmalarına rağmen neredeyse büyük bilgisayarlar kadar marifetliler.

Bu arada internet kullanımını daha da yaygın hale getirmek için çeşitli fimalar yepyeni bilgisayar tasarımlarıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Genel olarak 'WebPad' adı altında tanınan bu cihazlar kullanıcısına her ortamda internete girebilme olanağı sağlıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır