kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Vefa Küçük'e destek yok
Kadıköy Grubu, destek isteyen başkan adayı Vefa Küçük'e olumsuz yanıt verdi. Grup lideri Kazım Bayülken, "Küçük'ün ortaklık teklifini grubumuz kabul etmedi" dedi

Yıldırım'a da şartlı destek
Kadıköy Grubu, ortaklık teklif eden başkan adayı Vefa Küçük'ü desteklememe kararı aldı. Grup lideri Bayülken, "Küçük'ü aday gösteren B.F.Bahçeliler Vakfı ile düşünce ve yapısal ayrılıklarımız var. Bu nedenle de Küçük'ü o grubun adayı olduğu için desteklemiyoruz'' dedi. Aziz Yıldırım ile pazar günü (yarın) görüşeceklerini belirten Bayülken, "Plan, program ve listeyi değerlendirip ortaklık kararı alabiliriz" dedi. Bayülken'in, Yıldırım'ın yönetimine 6 isim sokmayı planladığı aksi halde Başkan'a da destek vermeyeceği öğrenildi.

'Ekşioğlu olayı komplo'
Kongrede Vefa Küçük'ü destekleyecek olan Birleşik F.Bahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, kendileriyle yollarını ayıran Dursun Ekşioğlu'na saldırı olayının komplo olduğunu ifade etti. Ekşioğlu'nun, gruptan ayrıldığı için saldırıya uğradığı şeklindeki iddiaların tamamen kendilerini karalamaya yönelik bir senaryo olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu kesinlikle rakiplerimiz tarafından düzenlenmiş bir provokasyon. Ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır