kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Boğa burcunda Satürn'le birleşen Ay, maddi konularda sabırlı hareket etme isteğinizi açıklıyor. Burcunuzun yöneticisi Mars'ın Kova burcundaki konumu mesleki konularda değişim yapma isteği içinde olabileceğinizi açıklıyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda Satürn'le birleşen Ay, duygusal konularda hayal kırıklığına dikkat çekiyor. Karşılıklı para alışverişinde bulunduğunuz kimselerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Çalışma koşullarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Boğa'daki Ay'ın satürnle birleşmesi bugün, içinize kapanma isteği yaratabilir. Sağlığınız konusunda kuruntulara kapılmanız mümkün. İç disiplin duygunuzun güçlü olması planlama konularında başarıya işaret ediyor..
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün dost çevrenizde suskunluğunuzu bozup, kendinizi gösterme isteğine sahip olabilir bunun için çaba gösterebilirsiniz. Meslek yaşantınızda bir takım anlaşmazlıklara uyumlu yapınızla çare bulabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün iş çevrenizde otoriter davranışlarınızla dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Mesleki bağlantılarınızın artması sizi birçok değişime sürükleyebilir fakat yine de yeniliklerden zevk alabilir ve başarılı olabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Boğa burcunda Ay'la birleşen Satürn yolculuklarınıza ve eğitim konularınıza destek getiriyor. Kendinizi kaynaklarınız ve yatırımlarınızla ilgilenmek durumunda hissedebilir ve bu konularda kâr elde edebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Boğa burcunda Satürn'le birleşen Ay, bugün duygusal sorunların cinsel yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğini belirtiyor. Maddi konularda ve ortak paylaşımlarınız konusunda temkinli olma isteğiniz artabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da bulunan Ay'ın burcunuzla oluşturduğu karşıt açı ikili ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Alınganlığınız verimli olabilecek işbirliklerine kuşkuyla yaklaşmanıza neden olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Boğa burcunda birleşen Ay ve Satürn, sağlık ve düzen konularına fazlasıyla özen gösterebileceğinizi vurguluyor. Meslek yaşantınızda tedbirli ve seviyeli davranışlarınızla dikkat çekebileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ay ve Satürn'ün burcunuza yaptığı açının olumlu etkileri yaşama sorumluluk sahibi bir bakışla yaklaşacağınızı vurguluyor. Yeni konulara ilgi ve merak duyabileceğiniz bugün eğitim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün Ay ve Satürn'ün Boğa'daki kavuşumu meslek yaşantınızda sorumluluklarınızn artabileceğine işaret ediyor. Otorite konumundaki kimselerin desteğini alabilir ve deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla anlaşmakta güçlük çekebilir, eğitim konularında gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır