kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hami 47 gün sonra ilk 11'de
Bulak döneminde, 7 maçtır takımdaki yerini alamayan golcü futbolcu formasına kavuştu

Trabzonspor'da kaptan Hami, Antalya maçıyla birlikte özlediği formasına kavuşuyor. Giray Bulak'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte bir anda kızağa çekilen ve bazı maçlarda oyuna dahi sokulmayan golcü futbolcu 7 maç sonra takımıyla birlikte ilk 11'de sahaya çıkıyor.

Osman ve M.İpek'e ceza
Bulak döneminde oynanan 5 lig ve 2 Türkiye Kupası karşılaşmasında sahaya yedek olarak çıkan Hami, 26 Aralık 1999 tarihinde Avni Aker'de oynanan İstanbulspor maçından sonra ilk kez takımının başında sahada olacak. Tam 47 gün sonra ilk 11'de formasını giyecek olan Hami gol atmayı çok özlediğini belirterek, "Artık yepyeni bir döneme başlıyorum. Sadece benim oynamam önemli değil, hepimiz elele vererek çıkış günlerimizi başlatacağız. Avni Aker'e çok farklı bir dönüş yapacağım" diye konuştu.

G.Saray ile oynanan lig maçında kırmızı kart gören Mehmet İpek ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Osman'a ceza kesinleşti. Yönetim M.İpek'e 1.5 milyar, Osman'a da 500 milyon ceza vermeyi kararlaştırdı.

Sadece golü düşünün
Haftalardır iyi futbol oynadıklarını ancak istedikleri sonuçları bir türlü alamadıklarını belirten Bulak "Antalya maçı başlangıç olacak. İyi oyunumuzu sonuca da taşıyacağız, taşımak zorundayız. Oyuncularımdan gol; hatta goller bekliyorum. Kimse telaşlanmasın. Trabzonspor için kalan 15 hafta yepyeni bir dönem olacak" ifadesini kullandı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır