kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kim bu Sulhi Aksüt ?
Stelyo Peppis'den sonra magazin dünyasının ikinci büyük çapkını Sulhi Aksüt, avlarını "Gelin size inşaat yapayım," diyerek avlıyor

ONU 1999'un Sevgililer Günü'nde (14 Şubat) Bodrum'da çekilen bir fotoğraf sayesinde tanıdık. Yüzü hayal meyal görülüyordu. Ama yanındaki kadın ünlüydü. Fotoğraflar dikkatle incelendi; "Sibel Can ile el ele mi, değil mi," sorusuna yanıt arandı.

Derken bomba patladı Sibel Can'ın yeni aşkıydı Sulhi Aksüt...

İŞ İLİŞKİLERİ
Aradan aylar geçti... Boşandıktan sonra Sibel Can'ın dili çözüldü, başladı Sulhi Aksüt'ü anlatmaya. Onunla birlikte yaşıyordu. Evleneceklerdi. Aksüt, Barış Manço'nun kurduğu Club Manço'nun ortaklarından. Manço, Kanlıca'daki evini yaptırmak istediğinde tanışmışlar. Manço'nun yaptırdığı okulun inşaatını da Aksüt üstlenmiş. Ardından Manço, Aksüt ve Sibel Can'ın plakçısı Koral Sarıtaş, ASM adında bir inşaat şirketi kurdular.

Bugünlerde işlerinin en yoğun olduğu bölge İsrail. İnşaat işleriyle uğraşıyor. Tel Aviv'de bürosu var. Söylentilere göre Enver Ören'le birlikte otel ve kumarhane inşaatı yapıyorlar.

AŞKLARI
Sulhi Aksüt'ün daha önce popçu Bendeniz ve 1999'da bir trafik kazasında yaşamını yitiren Ajlan Büyükburç ile aşk yaşadığı biliniyor. Barış Manço'nun eşi Lale Manço'nun da sevgilisi olarak biliniyor. Bu konuda dedikodu kazanı şöyle forkurduyor:

" Lale Manço sosyal hayattan çok hoşlanan bir insanmış. Ama Barış Manço ile bu konuda da anlaşamıyorlarmış. Bir gün Barış Manço, Kandilli'deki evini yaptıracağı müteahhit Sulhi Aksüt ile tanışmış. Lale Hanım inşaat nedeniyle Aksüt ile sık sık görüşmüş. Derken duygusal bir yakınlık başlamış. Barış Manço olayı öğrenince önce çok üzülmüş, sonra aldırış etmemiş. Ancak Lale Hanım ile Sulhi Aksüt'ün sanatçının bütün parasını tüketmesi Barış Manço'yu kahretmiş. Sonunda da kalpten ölmüş..." İşte dedikodu böyle.

Başka dedikodular da var: "Onun amacı birlikte olduğu kadınlardan para koparmakmış. Hepsinden para almış. Tehdit olayları filan olmuş. Manço Club'un durumu sallantıya girince borçları Lale Manço'ya yıkmış. Sibel Can ile ilişkisini bir yatırım olarak düşünüyormuş. ASM adlı inşaat şirketinde ortağı Koral Sarıtaş'ın da 150 bin dolarını batırmış. Şirketi şu anda hacizlik durumdaymış."

Hepsi dedikodu tabii!

MAGAZİN SERVİSİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır