kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cinayet mi intihar mı?
Polis, göl kenarında cesedi bulunan eski hostesin intihar ettiği görüşünde. Ailesi ise, "O,hayat dolu bir insandı. Mutlaka cinayete kurban gitti" diyor

KÜÇÜKÇEKMECE Gölü'nün Kanarya kıyılarında önceki hafta bulunan kadın cesedinin Aysel Gürol adlı emekli Türk Hava Yolları hostesine ait olduğu saptandı. Annesi Nazmiye Dinçer, cesedin kimliğini gazetelerdeki fotoğraflardan teşhis etti ve yıkıldı. Polis yetkilileri Aysel Gürol'un intihar etmiş olabileceğini düşünüyor. Perişan anne Nazmiye Dinçer ise buna hiç ihtimal vermiyor, kesinlikle itiraz ediyor ve şöyle diyor:

"Kızım hayat dolu bir insandı. İntihar etmesi mümkün değil. Olsa olsa bir cinayete kurban gitmiştir. İntihar ihtimali üzerinde durulması vakit kaybından başka bir işe yaramaz. Polis işi mutlaka cinayet yönünden araştımalı, kızıma bu kötülüğü yapanı ortaya çıkarmalı."

Aysel Gürol'un kardeşi Gülseli Cengiz de ablasının iki hafta önce kuaföre gitmek için evden çıktığını ve bir daha dönmediğini anlattı. O da annesinin görüşünü paylaştı, Aysel Gürol'un hayatına kıymış olmasının kesinlikle düşünülemeyeceğini savundu ve şunları söyledi:

"Aysel, en zor şartlarda bile hayata bağlılığını kaybetmezdi. Hayatta sarsıldığı tek olay, severek, büyük bir aşk yaşayarak evlendiği eşinden 2 yıl önce ayrılması olmuştu. Ama bu olay da bile Aysel'in hayata küsmesine yolaçmadı. Aileden biri bunalıma düşse, karamsarlığa kapılsa, yanında hemen Aysel'i bulurdu. Bir moral hocası gibi hepimize hayat sevinci aşılardı. Onun intihar etmiş olabileceğini kesinlikle düşünemiyorum. Mutlama sapıkça bir cinayete kurban gitti. Başka şey düşünemem."

Aysel Gürol'u kimin öldürmüş olabileceği yolunda bir ipucuna da rastlanamadı. Polis, Adli Tıp'tan gelecek otopsi raporunun bazı noktaları açığa çıkartabileceğini umuyor.

ZUHAL ERGÜZEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır