kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte Hizbullah'ın kasapları
Polis acımasız katliam timini İstanbul'u didik didik ederek arıyor; yakalanmaları an meselesi

HİZBULLAH operasyonlarında ele geçirilen belgelerden ve video görüntülerinden sağlanan bilgiler, örgütün en acımasız cellatlarından 18'inin kimliğini ortaya çıkardı. İçişleri Bakanlığı katliam timiyle ilgili fotoğrafları tüm güvenlik birimlerine dağıttı. İstanbul polisi de, Hizbullah cellatlarını yakalamak için tüm olanaklarını seferber etti. Polis ve jandarma ekipleri İstanbul'u didik didik ederek, Hizbullah kasaplarını her yerde arıyor.

Vahşet örgütünün Beykoz'daki hücre evinde ölü ele geçirilen Hüseyin Velioğlu'nun yakın adamları olduğu belirlenen Mehmet Veysi Özel, Mithat Yılmaz, Kadir İnan adlı ve Burhan Hoca kod adlı 4 sorgucu ile 14 celladın peşine düşen güvenlik ve istihbarat birimleri şu ana kadar herhangi bir ize rastlayamadı.

Örgütün sağ ele geçirilen sözde Akdeniz sorumlusunun itiraflarında da sık sık adı geçen bu militanların yakalanması için Interpol'le de yoğun işbirliği yapılıyor. Bu 18 kişinin aynı zamanda örgütün beynini oluşturdukları, bunların yakalanması halinde karanlıkta kalan pek çok noktanın gün ışığına çıkacağı kaydediliyor. Domuz bağı gibi hunharca işkencelerle öldürdükleri insanları hücre evlerin zeminine gömen örgütün 4 sorgucusunun isimleri Mehmet Veysi Özel, Mithat yılmaz, Kadir İnan ve Burhan Hoca (kod ad)...

Kasaplar ise şunlar:Mehmet Güneş, Abdülsettar Yıldızbakan, Sülhatun Ürük, Abdülhaluk Burhan, Abdi Yeşil, İbrahim Akyüz, Cevat şıklı, İlyas Kutulman, Hacı Selman, Osman Hoca (kod ad), Atıf Hoca (kod ad), Hacı Selçuk (kod ad), Ters Abdurrahman (kod ad) ve Hacı Tarık (kod ad).

MUSTAFA ŞEKEROĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır