kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İrticaya geçit vermeyiz!
Orgeneral Ateş: Gerçek yüzlerini ortaya çıkaran irticai terör örgütlerine imkan vermeyeceğiz

KARA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Ateş, "Son günlerde gerçek yüzleri ortaya çıkan irticai terör örgütleri de Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkarak, gelişmesini ve çağdaşlık yolunda ilerlemesini, güçlenmesini önlemeye çalışmaktadır" dedi.

Orgeneral Ateş, 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda Tugay Komutanı Tuğgeneral Galip Mendi tarafından törenle karşılandı. Tugay tören alanında tugay personeline hitap eden Orgeneral Ateş, İç Güvenlik Operasyonu'ndan başarıyla dönen tugay personelini kutladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede büyük başarı sağladığını vurgulayan Ateş, özetle şunları söyledi:

TEMİNAT TSK'DIR
* Son günlerde gerçek yüzleri ortaya çıkan irticai terör örgütleri de Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkarak, gelişmesini ve çağdaşlık yolunda ilerleyerek güçlenmesini önlemeye çalışmaktadırlar. Bütün bu olanların tek maksadı, milleti bölerek geleceği parlak olan Türkiye'nin gelişimine engel olmaktır. Türk milleti bugüne kadar gösterdiği basireti bundan sonra da göstererek bu oyunlara gelmeyecektir.

* Türk Ordusu varoldukça bu devlet ve milleti kimse bölemeyecek ve Atatürk'ün gösterdiği yoldan döndüremeyecektir.

* TSK, yüce milletinin emrinde olarak, devletimizi yıkmak, cumhuriyetimizi parçalamak isteyenlere, hiçbir zaman bu imkanı vermeyecektir. Türk milleti cumhuriyetin varlığına kastedenlerin kimler olduğunu ve ne yapmak istediğini açık olarak görmekte ve hükmünü vermektedir..


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır