kapat

12.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İsrailli şen dullar Antalya'yı uçurdu
Antalya'yı kasıp kavuran İsrailli şen dullar, dün ülkelerine döndü. Gitmeden felekten bir gece çalan dullar, revü kızlarına özenip piste fırladı ve...

İSRAİL'DE her yıl 8 Şubat'ta geleneksel olarak kutlanan Kadın Günü için Antalya'ya gelen 120 güzel dul, Antalya gecelerine renk katmaya devam ediyor. Önceki gece yine Garden Restoran'a giden dullar, önce çıplak revü kızlarının gösterisini kamerayla görüntüledi, sonra da piste fırlayıp marifetlerini sergiledi. Dekolte giysileriyle dikkat çeken İsrailli dullar, kıvrak danslarıyla dansözleri bile gölgede bıraktı. Çevredekilerin bakışlarına aldırmadan gönüllerince eğlenen dullar, sabaha karşı otellerine döndü.

"YİNE GELECEĞİZ"
FALEZ Otel'de konaklayan güzel dullar, bu çılgın gecenin ardından valizlerini toplayıp dün ülkelerine geri döndü. En güzel kadın gününü Türkiye'de geçirdiklerini söyleyen şen dullar, "Türkiye gerçek bir cennet. Antalya'nın doğal güzellikleri kelimelerle anlatılamaz. Birkaç ay sonra yeniden gelmeyi planlıyoruz" dedi. Türk erkeklerinin çok centilmen olduğunu vurgulayan dullar, "İsrail'e dönünce diğer arkadaşlarımıza da Türkiye'ye gelmelerini söyleyeceğiz. Burada her şey var" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır