kapat

04.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KAL DESİNLER İMZA ATAYIM
G.Saray'ı çok sevdiğini belirten Brezilyalı kaleci, "Eşim de kararıma katıldı" dedi

Vazgeçilmez oldu
Taffarel, G.Saray için vazgeçilmez olduğunu Trabzon maçındaki muhteşem oyunuyla yine gösterdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ama o ayrılmayı istemiyor. Brezilyalı kaleci, "Eşimle görüştüm. Böyle kararları birlikte veririz. Seneye de kalmayı istiyoruz. Ama bu kulübe de bağlı. Yönetimin kararı daha önemli" ifadesini kullandı.

Şampiyon değil, favoriyiz
Kupanın ve şampiyonluğun en büyük favorisinin G.Saray olduğunu belirten Taffarel, "Ancak yürürken daima dikkatli olacaksın. Takılıp düşebileceğin çok engel var. Rakiplerimiz de daha iyi oynamaya başladı. Son maçlarda aldıkları sonuçlar bunu gösteriyor. İşi garantilemedik" diyerek temkinli konuştu.

Para endişem yok
G.Saray'ın yaşadığı ekonomik sorunlardan fazla etkilenmediğini belirten Taffarel, "İlk sezonumda ödemelerin zamanında yapılmaması bana ters geldi. İkinci sezon gördüm ki, alınması gereken futbolcular alındı, yapılması gereken yatırımlar yapıldı. Para olumlu ve iyi işlere harcandı. Paramı alacağımdan eminim. Kulübüme güveniyorum" diye konuştu.

Sergen her yerde oynar
Sergen'e de övgüler yağdıran deneyimli kaleci, "İçinde uyum olan her takımda oynar. Gördüğüm en yetenekli Türk futbolcularından biri... Ama Trabzon maçını sadece ben ve Sergen kazanmadı. G.Saray, sadece Sergen ve Taffarel'den oluşmuyor. Biz takım olarak iyi oynuyoruz" yorumunu yaptı.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır