kapat

04.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Ümit vermedi

Skora baktığımızda ve gruptaki liderliğimizi gördüğümüzde Efes Pilsen'de işlerin yolunda olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Efes dün grubunun sonuncusu 2 galibiyetli Sloven temsilcisi Pivovarna'ya karşı galip gelmesine rağmen bizce bundan sonraki turlar için çok fazla ümit vermedi.

Pivovarna, Avrupa Ligi'ndeki 13 maça baktığımızda ortalama 70 sayı ile hücum etmiş ve potasında 82 sayı görmüş takım. Dünkü maçın skoru da Pivovarna takımının istatistiki değerlerinde bitti. Pivovarna zaten bunu oynuyordu, peki Efes Pilsen bu rakibini kendi evinde daha farklı yenebilirdi. Farkı sayısal fark anlamında söylemiyoruz.

Efes, Mulaömeroviç'in hücumdaki ve Hüseyin'in gerek hücumda gerek savunmadaki kişisel katkılarının haricinde takım olarak bir güzellik üretemedi.

Özellikle ilk yarıda yakalanan 10 sayı farktan sonra ikinci devre bençten gelen oyuncularla beraber takım savunmasını gevşeyip ikinci devrede 39-39'luk bir skor elde edildi. Gelecek maçlar için bizi endişeye sevk eden nokta da bu.

Efes muhtemelen gruptaki liderliğini koruyacak gözüküyor. Ancak bütün sene boyunca hafızalarda silinmeyen bir tek Bologna maçıyla sezonu kapatamazlar. Şimdi şov zamanı. Yani üretim zamanı. Alın terini akıtan oyuncular sezon sonunda istedikleri paraları alabilsinler.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır