kapat

04.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İndirimli estetik
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin plastik cerrahi bölümü yenilendi; silikondan burun estetiğine, kırışık gidermeden yağ aldırmaya kadar her türlü operasyona indirimli fiyatlar uygulanıyor

İSTANBUL Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde artık plastik cerrahi ve estetik operasyonlar, diğer hastanelerin neredeyse üçte bir fiyatına yapılacak. Plastik ve Rekonsktüktif Cerrahi Anablim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Altıntaş, daha fazla hastaya hizmet verebilmek için tarifeleri cazip hale getirdiklerini belirtti. Altıntaş, "25 olan yatak kapasitemizi 50'ye çıkardık. Servisimiz çağa ayak uydurdu. Yenileme çalışmalarına 65 milyar lira harcadık. Özel hastanelerden çok daha yeterli ve konforlu hizmet sunuyoruz" dedi.

UZMAN KADRO
4 PROFÖSÖR, 2 doçent ve 2 uzman doktorla hizmet verdiklerini belirten Prof. Dr. Altıntaş şunları söyledi:

"Kalitemizi sürekli yükseltiyoruz. Hemşirelerimizin hepsi özel eğitimli. Fiziksel kalite sorununu tamamen çözmüş durumdayız. Plastik cerrahiye gelen hasta temizlik ve konfor arıyor. Aradıklarını burada bulabiliyorlar. Burun kaldırma, göz kapağı düzeltme, doğum sonrası deformasyonları giderme, göğüs küçültme ya da büyütme gibi talepleri en modern yöntemlerle karşılıyoruz..."

BÜYÜK İNDİRİM VAR
ESTETİK cerrahisinde büyük oranda fiyat indirimi yaptıklarına da dikkati çeken Plastik ve Rekonsktüktif Cerrahi Anablim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Altıntaş, "Buna rağmen memur kesimine ağır gelebilir. Devletin plastik cerrahi masraflarını da karşılaması, en büyük beklentimiz. Orta halli insanların da fiziksel hatalarını gidermeye, estetik cerrahiden yararlanmaya hakkı var" dedi.

AYLA ÖZCAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır