kapat

04.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Selime'nin saçları Amerika'dan geldi
Saçlarını makineye kaptıran Selime Deryal için Amerika'da saç üretildi. Selime'nin yeni saçı özel bir operasyonla başına monte edildi

ADANA'DA 5 yıl önce saçlarını çırçır makinesine kaptıran 23 yaşındaki Selime Deryal, özel bir karışım ve operasyon sonucu başına monte edilen saçlar sayesinde peruktan kurtulmanın sevincini yaşıyor.

Coşkunlar Çırçır Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Deryal, temizlik yaparken saçlarını makineye kaptırdı. Çevreden yetişenler makineyi durdurdu. Ancak Selime'nin saçları derisi ile birlikte çoktan makineye girmişti. Kanlar içinde kalan genç kız hastaneye kaldırıldı. Şans eseri ölümden dönen ve 3 ay hastanede kalan Selime Deryal, bugüne kadar tam 28 kez bıçak altına yattı. Bu arada ilk günden itibaren kendisiyle ilgilenmeyen patronunu mahkemeye verdi ve 2,5 milyar lira tazminat aldı. Deryal, SSK tarafından malülen emekli sayılarak maaşa da bağlandı.

YENİ SAÇ YAPILDI!
Selime, Almanya'da çalışan Halide Yutman adlı bir hayırseverin gönderdiği peruğu takarak sokağa çıkıyordu. Ancak Selime kendi saçlarını özlüyordu.

Selime'yi düştüğü bu zor durumdan kurtarmak için kolları sıvayan Hairdesign Centers adlı firmanın yöneticisi Gökhan Örmen ve Ramazan Ulusoy, genç kızın saç doku örneklerini Amerika'ya göndererek, dünyada yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemle Selime'ye yeni bir saç yaptırdılar. İstanbul'a gelen saç, Selime'nin kafasına operasyonla yapıştırıldı. Selime şimdi saçını yıkıyor, tarıyor, istediği şekli verebiliyor.

Nazan ERDEM (SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır