kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bulak: G.Saray'a yenildik
Trabzon Teknik Direktörü Giray Bulak, "Çarşamba günkü G.Saray maçının manyetik alanına girmiştik. Bu yüzden Adana'ya konsantre olamadık" dedi

Bulak forvet istiyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Adana yenilgisini çarşamba günü G.Saray ile oynayacakları kupa maçına bağladı. Bulak, "G.Saray maçının manyetik alanına girmiştik. Böyle olmaması gerekiyordu. Ama bunu önleyemedik" dedi. Trabzon'un hocası, "Futbol hatalar oyunudur. Rakibimiz tek atakla golü buldu ve maçı kazandı. Süratli ve yıpratıcı oyuncu sıkıntısı çekiyoruz'' ifadesini kullandı.

Karaman: Hakettik
Adanaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, galibiyeti hakettiklerini belirtip "Oyun disiplininden kopmadık. İlk devre Trabzonspor daha etkiliydi. Özellikle ikinci yarı rakibin golcü ayaklarını çok iyi kontrol ettik. Buraya gelirken hedefimiz 3 puandı. Buna ulaştık. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Ayağımızı yere sağlam basıp, ligde iyi bir yer edinmek istiyoruz" dedi.

Adana'nın tırmanışı
Adanaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile 8. maçında 6. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Karaman son sırada aldığı turuncu-beyazlıları, maç fazlasıyla 8. sıraya taşıdı. Evinde üçüncü yenilgisini alan Trabzon, Avni Aker'de ligdeki 10. maçında 15. puanını kaybetti.

Niko 2.5 ay sonra
Sakat olduğu için 2.5 aydır forma giyemeyen Nikolovski 18 kişilik kadroya alındı. Nikolovski en son 7. haftada Erzurum'a karşı forma giymişti. Mehmet İpek, bu sezon ilk kez ilk 11'de oynarken, Hami yine sonradan oyuna girdi.

Trabzon kampa girdi
Bordo-mavililer, çarşamba günü G.Saray ile oynayacakları kupa maçı için hemen kampa girdi. 1.Lig'e çıkmayı hedefleyen Çaykur Rize, Trabzon'dan Murak Bölükbaş, Selahattin ve Yusuf'a talip oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır