kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcunda bulunan Ay'ın olumlu etkilerini yenilikçi ve hevesli yapınızla belli edebilirsiniz. El attığınız konulara farklı bir gözle yaklaşmanız sayesinde rutin işlerinizi bile hobiye dönüştürmeniz mümkün. Bugün eğitim konularında başarılı olabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Duygusal bakımdan huzursuzluk çekebileceğiniz bugün, endişelerinizi aile ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iddialı ve agresif davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. İşbirliklerinizin zarar görmemesi için sakin ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz sorunları dostlarınız yardımıyla çözebilirsiniz. Eş ve ortaklık ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Birbirinize karşı toleranslı davranmanız, çıkabilecek tartışmalara karşı iyi bir önlem olacaktır.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Çalışma sisteminizde yenilikçi bir yol izleyebileceğiniz bugün, rutin işlerinizi çok daha kolay yoluna koyabilirsiniz. Programlı çalışmalarınız, sorumluluklarınızın hafiflemesine yardımcı olacaktır. Sağlığınız konusunda endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Aşk konusunda yenilik yapma isteği içinde bulunabileceğiniz görülüyor. Varolan ilişkinizi geçici hevesler için tehlikeye atmanız, daha sonra pişmanlık duymanıza yol açabilir. Spekülatif konulara duyduğunuz ilgiyi aşırı boyutlara vardırmamaya çalışmalısınız.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sevilme isteğinizin ağır basabileceği bugün, aile üyelerinizin sizinle ilgilenmeleri için baskı yapabilirsiniz. İçe dönüklüğünüz, çevreniz tarafından yanlış yorumlanabilir bu yüzden kendinizi ifade edebilmek için biraz çaba harcamalısınız.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İletişim konularında yoğunlaşma yaşayabileceğiniz bu gün çevresel faktörlerden olumlu etkilenebilirsiniz. çıkmak istediğiniz gezilerin gündeme gelmesi veya beklediğiniz haberlerin ulaşması keyfinizi arttırabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Maddi konularda yenilik yapma isteğiniz sizi yatırımlara yönlendirebilir. Parasal konularda ani kararlar vermek, daha sonra zarara uğramanıza neden olabileceğinden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Her konuda sabırsızlık gösterebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Ay, duygularınızı çevrenizden saklama isteği yaratabilir. Girişim isteğinizin yoğun olabileceği bugün, inandığınız konular için savaş verebileceğiniz görülüyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyma konusunda başarılısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İç dünyanızda karmaşa yaşayabileceğiniz bugün, çevresel ilişkilerinize gereken önemi veremeyebilirsiniz. Kendinizle başbaşa kalmak istemeniz, bir anlamda iyi bir anlamda ise kötü olabilir. Kafanızdaki sorunları dinlenerek çözümleyebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Organizasyon işlerinizi çok iyi çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmaktan hoşlanabilir fakat zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Konuşmalarınızda kırıcı olmamak için sözcüklerinizi dikkatli seçmelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Meslek yaşantınızda yetki ve sorumluluklarınızın artabileceği bir gündesiniz. Üzerinizdeki baskı nedeniyle sabırsız ve agresif davranışlar sergilemeniz mümkün. İş veriminizi arttıracak dost yardımlarını kabul etmekten çekinmemelisiniz


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır