kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hagi adam mı dövdü?
G.Saray'da Hagi'nin tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmesinin yankıları sürüyor. Basın Sözcüsü Ali Dürüst, "Hagi, Antalya'da adam mı dövdü ki, PFDK'ya sevki tedbirliye çevrildi" dedi

G.Saray'da Hagi'ye tedbir konmasının yankıları dün de sürdü. Disiplin Kurulu'na önce tedbirsiz sevk edilen fakat daha sonra dosyaya tedbir konduğu için G.Antep maçında forma giyme şansı ortadan kalkan Hagi için yönetim, federasyona ateş püskürdü.

Bizi çekemeyenler var
Basın sözcüsü Ali Dürüst, Fatih Terim ve Hagi'nin önce tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiğini ifade ederek, "Fakat bir anda Hagi için tedbir kararı çıkıyor ve bu yazı perşembe (önceki gün) geç saatlerde kulübe ulaşıyor. Hagi Antalya'da adam mı dövdü de apar topar tedbir kondu. Daha savunma bile göndermedik. G.Saray'ın ligde 11 puan farkla önde olmasını çekemeyenler var. Hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

Hagi İstanbul'a döndü
Asbaşkan Mehmet Cansun ise, "Emre ve Recep'in yaptığı hareketler ne olacak? Emre de Hagi'ye dirsek attı. Biz ne yapalım. Recep, Suat'ı biçti. Bu futbolcuların cezasını kim verecek?"dedi. Bu arada Hagi ve Capone dün akşam kamptan ayrılıp İstanbul'a döndü.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır