kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hepimizi rezil etti
Siyah-beyazlı kulüp ile yaptığı görüşmede küfürlere maruz kaldığını ve tehdit edildiğini belirten Ohen, "Bana 160 milyar borçları var. Yapılanları yanlarına bırakmayacağım" dedi

Hakaret ve tehdit ediyorlar
Beşiktaş'ın Nijeryalı golcüsü Ohen, durmaksızın sorun yaratmaya devam ediyor. Hafta içinde siyah-beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapan siyahi oyuncu, toplantıda kendisine sürekli küfür edildiğini belirterek "Ne dediklerini pek fazla anlamasam bile bana küfür ettiklerinden eminim. Görüşme boyunca beni tehdit edip durdular. Ama bunları Beşiktaş Kulübü'nün yanına bırakmayacağım" şeklinde konuştu.

FIFA'ya başvuracağım
Kendisine yapılan küfür ve hakaretlerin hepsini FIFA'ya anlatacağını ve hakkını yasal yollarla arayacağını belirten Ohen, "Beşiktaş'ın bana 160 milyar lira borcu var. Üstelik de 1.5 sezonluk kontratımın da parasını hâlâ alamadım. İstanbul'da uzun süre beş kuruşsuz kaldım, eşe dosta muhtaç oldum. Bunları kesinlikle haketmedim. Avukatlarımla birlikte hakkımı sonuna kadar arayacağım" ifadesini kullandı.

Geri dönmeyeceğim
Artık bu durumdan sonra Beşiktaş'a dönmesinin sözkonusu bile olmadığını söyleyen Nijeryalı oyuncu, "Eski takımım Compostela ile idmanlara çıkacağım. FIFA durumu çözer çözmez, futbol kariyerime İspanya'da devam edeceğim. Siyah-beyazlı kulübe FIFA'dan ceza verdirmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

MEHMET ÇİFTÇİ-İspanya


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır