kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Gençlik aşısı

F.Bahçe, Van deplasmanında hiç de iyi oynamadan kazandı. İlk yarıdaki Fener'in yaptığı hatalar akıl almaz. Kimin nerede oynadığı, ne yaptığı belli değil. Van'ın 45 dakika içinde 4-5 fark yapması işten bile değildi.

Cezalı futbolcuların çokluğu, yabancıların ülkelerinde bulunması, Turan Sofuoğlu'nu takım kurmakta zorladı. Orta sahanın solunda görevlendirilen Serkan ile sağdaki Mustafa Doğan ilk yarı boyunca tel tel döküldüler. Koca 45 dakika boyunca F.Bahçe'nin değil akın yaptığını, rakip 18'e bile girdiğini bile gören olmadı.

F.Bahçe, 2. devreye Mustafa'yı geri üçlünün ortasına çekerek başladı. Uche'nin yerine oyuna giren Ömer sağa geçti. Bu sayede derli toplu futbol sergilemeye başlayan sarı-lacivertliler, penaltıdan beraberliği kazandıktan sonra Van'ın hızı tamamen kesildi. Bu bölümde F.Bahçe'nin üstünlüğü bariz bir şekilde ortaya çıktı. Camiada gençlerin nasıl bir futbol oynayacağı da merak konusuydu. Tufan çalışkan, hırslı ve güzel bir futbol sergiledi. Mehmet Ayaz ise heyecanlı ve tutuktu. İkinci yarı oyuna giren Ömer, sağ kanatta görevini başarı ile yerine getirdi.

Fener'e takviye şart
Ancak, şu andaki F.Bahçe takımında, çoğu futbolcu bu formaya hiç yakışmıyor. Mutlak surette transfere ihtiyaç var. Bu sezon transferin bitmesine 2 gün kaldığına göre, artık gelecek sezon için konuşuyoruz. Bugünden gelecek sezon için start verilirse, aynı transfer hataları tekrarlanmaz. Eğer F.Bahçe Van'dan üç puanla dönebiliyorsa, bunu ilk yarıda evsahibi ekibin kaçırdığı gollere bağlamak lazım.

Hakem Ünsal Çimen'in penaltı kararı doğruydu. Ancak sonraki kararlarında penaltının etkisinde kalıp, F.Bahçe aleyhinde çok sayıda düdük çaldı.

Alpay gerçekten yüreğiyle oynayan bir futbolcu. Ama bu kadar bedava sarı kart görmesi onun gibi tecrübeli oyuncuya hiç yakışmıyor. Boliç'in de penaltı golü dışında sahada hiç görülmediğini belirtelim.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır