kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yağmur'u özlüyor
Türkan Şoray, İsviçre'de öğrenim gören kızı Yağmur'un geleceği günü iple çekiyor

TÜRK sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray'ın, öğrenimi nedeniyle İsviçre'de bulunan kızı Yağmur burnunda tütüyor. Kızını çok özlediğini söyleyen Türkan Şoray ile hem işlerini hem kızını konuştuk.

* atv'de dizi başladı, memnun musunuz?

- Evet çok heyecanlı ve mutluyum, çalışmalarım yoğun ve güzel gidiyor, ama zaman zaman Yağmur'u çok özlediğimi hissediyorum.

* Yağmur ne zaman gelecek?

- Tatilinde, o günü iple çekiyorum.

* Yağmur ile anne-kız ilişkiniz nasıl?

- Yağmur ile ilişkimiz her annenin kızıyla olan ilişkisi gibi tutkulu... Şimdiki çocuklar hem büyükleriyle ilişkilerini sağlıklı tutuyorlar, hem de bir şey olmayı beceriyorlar. Benim onlarda hayran olduğum taraf bu.

* Yağmur'u nasıl tanımlarsınız?

- Yağmur da yaşıtlarının tipik örneği, ayakları yere basan, sorumluluk sahibi, ne yaptığını bilen bir çocuk. En takdir ettiğim yanı çok dürüst, yalan söylemeyi hiç sevmiyor bu yüzden ben ona çok güveniyorum. Bir de beni hiç üzmek istemez, her gittiği yerden, her davranışından haberim var. Rahat olmam endişelenmemem için büyük bir sabırla her an beni arayıp dakika dakika haberdar eder. Öyle ki her an, her yerde beraber gibiyiz. Yağmur da her genç gibi gençlik coşkusuyla gezmeyi, eğlenmeyi seven bir çocuk.

* Başarılı bir öğrenci mi?

- Derslerinde çok başarılı, çok güzel okuyor. Çok çalışıyor. Eğlenmek ve gezmek onun en tabii hakkı. Babasının ve benim verdiğim izinle bizim belirlediğimiz saate kadar arkadaşlarıyla grup halinde eğleniyor. Gizli saklı yapmıyor. Çocukluktan beri birlikte büyüdükleri, okudukları tüm arkadaşları gibi aynı tarz giyinip, aynı eğlence yerlerine giderken ben ona gitme evde otur veya her yere benimle git diyemem. Ama maalesef son zamanlarda bir kısım basında Yağmur'la ilgili yazılar bizleri çok üzdü. Beni, babasını, Yağmur'u... Yağmur tanınmış bir anne ve babanın kızı olmanın bedelini ödüyor herhalde.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır