kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ailece yok oldular
Gazeteci M. Ali Birand'ın yeğeni mühendis Ali Uzel, eşi ve iki küçük oğlu birlikte Akyazı yakınlarında direksiyonda uyuyan bir kamyon şoförünün kurbanı oldu

Trafik canavarı bu defa da dört kişilik bir aileyi yok etti. Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın yeğeni Kontrat Yönetimi Mühendisi Ali Uzel, eşi Sevinç Uzel, 3 ve 4 yaşlarındaki oğulları Burak ve Bora ile birlikte, direksiyonda uyuyan bir kamyon sürücüsünün, yönetimindeki özel otomobile arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ÇOK DİKKATLİYDİ
Ailesi ile yola çıkan ve oldukça dikkatli otomobil kullanması ile tanınan Ali Uzel, yoğun kar yağışı nedeniyle sürat yapmadan yolunda ilerliyordu. Her şey kontrolu altında gibi görünüyordu. Ancak Akyazı mevkiine gelindiğinde karşı yönden gelen ve uyuyan bir kamyon şoförü, Uzel Ailesi'nin yok olmasına neden oldu.

ARKADAN ÇARPTI
Trafik raporuna göre kamyon, sağ şeritte seyreden Ali Uzel yönetimindeki otoya, arkadan süratle çarptı ve yoldan çıkararak banketten aşağı sürüklenmesine neden oldu.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Ali Uzel (42) oğulları Burak (3) ve Bora (4) ile birlikte olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Sevinç Uzel (37) kaldırıldığı İstanbul Amerikan Hastanesi'nde dün sabah can verdi.

ŞOFÖR YAKALANDI
Kazadan sonra paniğe kapılarak olay yerinden kaçan kamyon şoförü ise daha sonra polis tarafından yakalanarak gözlem altına alındı.

1994 yılında evlenen Ali ve Sevinç Uzel çifti dünyaya gelen çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşıyordu. Kontrat yönetimi konusunda Türkiye'nin en iyi mühendisleri arasında bulunan Ali Uzel iş hayatında oldukça başarılı bir grafik çiziyordu.

TATİL YAPMAZDI
İş arkadaşları Ali Uzel için, "Kişiliğiyle ve aile yapısıyla herkesin gıpta ile izlediği bir insandı. Hiç tatil yapmazdı. Son dönemde çok yoğun günler geçirdi. Abant'a da beş günlüğüne tatile gitmişti. Ancak dayanamadı ve bir gün önce dönüyordu. Acımasız trafik canavarı onun bize ulaşmasına izin vermedi" diyerek acılarını dile getirdi.

Uzel Ailesi'nin cenazeleri, bugün Teşvikiye Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır