kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
7 ceset daha bulundu
Kartal'daki mezarevden Hizbullah'ın öldürerek gömdüğü Zehra Vakfı Başkanı İzzettin Yıldırım ve Mehmet Sünbül'ün de aralarında olduğu biri kadın 7 kişinin cesedi çıkarıldı

HİZBULLAH'IN 2 mezarevine daha ulaşıldı. Evlerde yapılan kazı çalışmalarında biri kadın 7 ceset bulundu.

Polis, "Hizbullah haremi" operasyonunda bulduğu Mercedes'in Hüseyin Atasoy'a ait olduğunu belirledi. Atasoy'a ait Kartal Çavuşoğlu Mahallesi Görkemli Sokak No 12 ve 14'teki dubleks villalara baskın yapan polis, yine Hizbullah vahşetiyle karşılaştı. Evlerin bahçe ve bodrumlarında yapılan kazılarda 7 ceset çıktı. Cesetlerden üçünün Zehra Vakfı Başkanı İzzettin Yıldırım, işadamları Mehmet Şehit Avcı ve Mehmet Kanlıbıçak'a ait olduğu kesinleşti. Diğerlerinin Mehmet Sünbül, yeğeni Orhan Karaçöl ve örgütten ayrılan Davut Oral'a ait oldukları sanılıyor. Kadın cesedinin kimliği araştırılıyor. Cesetlerin 4'ünün çıplak, 3'ünün ise çuvallarda bağlanmış ve boğularak öldürülmüş halde gömüldüğü bildirildi.

TOPLAM 40 CESET
Evde dokümanlar ve 10 bilgisayar ile sahte kimlik düzenlemek için renkli printer ve pvc kaplama makinesi ele geçirildi. Bahçede Mehmet Şehit Avcı'nın 34 YK 2486 plakalı Toyotasıyla, 34 UY 2217 plakalı Proton ve Şafak Otomotiv'e ait 06 JYL 36 plakalı Mercedes bulundu.

Hizbullah operasyonlarında önce Ümraniye'deki bir gecekondudan 10 ceset çıkarıldı. Bunları Ankara'da çıkarılan 3 ceset izledi. Konya'da 12 kişinin cesedi çıkarıldı. Tarsus'ta 7 ceset, Adana'da ise 1 ceset bulundu. Bugün çıkarılan 7 cesetle birlikte toplam 40 ceset bulunmuş oldu.

Mehmet ÖZIŞIK-İsmail ERBEN - Serdar CANIPEK-Bülent ERGÜN - Gülcan DEMİRCİ-Bülent AYDOĞDU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır