kapat

29.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Karne korkusu ölüm getirdi
12 yaşındaki Sina karnesindeki zayıflara ailesinin kızacağı korkusuyla intiharı seçti

YİNE sınıfta kalırsam beni öldürecekler!" Merter Kemal Has İlköğretim Okulu'nun 6'ıncı sınıf öğrencisi Sina Keçelioğlu'nun, zayıf notları aklına geldikçe üzerine çöken kabusuydu bu. Ayrı yaşayan annesi Canan ile babası Fuat geçen yıl sınıfta kaldığı için ona böyle demişlerdi. Şimdi korku içini kemiriyor, kırık notlarla dolu karneyi ailesine nasıl göstereceğini düşündükçe, minik yüreği göğsünü delip çıkacakmış gibi atmaya başlıyordu. Çünkü, geçen yıl da sınıfta kaldığı için "azılı bir suçluydu" o... Ve bu yılda karnesinin kırıklarla dolu olacağı belliydi. Öğretmenin kanaatinin de "İyi tatiller, başarılarının devamını dilerim" değil, "Yine olmadı Sina, daha çok çalış" olacağı da.

SON GECE
Karnelerin dağıtılmasından 1 gece önce, öylesine büyüdü ki endişesi, onu çok vakitsiz bir ölüme götürdü. Henüz 12 yaşında olan Sina Keçelioğlu, anlamını bile bilmemesi gereken intiharı gerçekleştirdi. Hangi filmde görmüştü bilinmez, evde bulduğu kemerin bir ucunu su borusuna, bir ucunu da incecik boynuna doladı, kendi canına kıydı. Oysa daha yaşayacağı çok güzel günler vardı...

Ailesi onun cansız bedenin görünce şok geçirdi. Ama son pişmanlık fayda etmiyor. Gerçek şu ki, küçük Sina'nın cansız bedeni artık Adli Tıp Kurumu'nun soğuk morgunda tek başına yatıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır