kapat

17.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zehirli serumda "bar" bilmecesi
Leyla Hemşire'nin intiharı sırrını koruyor. Polis, hemşirenin "Regata" ilişkisini araştırırken, ailesi de hastaneyi suçluyor

Fatih Cumhuriyet Savcılığı, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp ve Cerrahi Bölümü'nde vücuduna enjekte ettiği zehirli serumla yaşamına son veren hemşire Leyla Şenel'in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma başlatırken, ailesi de hastane yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

"Kızımız kesinlikle bir cinayete kurban gitti" diyen Şenel Ailesi, şöyle konuştu: "Leyla bir cinayete kurban gitti, ya da intihar etmesine neden olan birtakım olaylar meydana geldi. Çünkü bize gece cep telefonuyla görüşmeler yaptığı ve telefonunda birden fazla mesajlar olduğu söylendi. Sonra da hastaneden, 'Kızınız intihar etti' diye haber geldi. Leyla gece saat 01.00'de ölmüş. Bizim sabah haberimiz oldu. Bir hemşirenin koskoca hastanede intihar ederek ölmesine inanamıyoruz. Anında müdahale edilseydi Leyla bugün hayatta olabilirdi. Olayın peşini bırakmayacağız."

Olayı soruşturan Emniyet yetkilileri ise genç hemşirenin ölümünün ardından incelemeye aldığı cep telefonundan yaptığı görüşmeleri tespit ederken, tüm şüpheler Regata Bar'da kimliği henüz tespit edilemeyen kişiyle yapılan görüşmeye odaklanmış durumda.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır