kapat

17.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden oldukça yorulmanız mümkün. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir ve eğitim konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün maddi konumunuzu etkileyecek önemli bir iş konusunda sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman sayılmaz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin oldukça yüksek olabileceği bir gündesiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Neptün'le olumlu açısı, girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bir gün. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olabilir, kendinizi kısıtlayacak koşullar yaratabilirsiniz. Aşk konusunda karışık duygular yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Toplum yaşantınızın oldukça canlı olacağı bu gün arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. özellikle kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Lüks için para harcamaya eğiliminiz yüksek.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabileceğiniz bir gün. İşyerinizde diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinizi oldukça yaratıcı ve girişimci hissedebileceğiniz bugün, kültürel faaliyetlerden büyük zevk alabilirsiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündemde. Aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün duygusal paylaşımlarınız konusunda oldukça hassas olabilir, sevdiğiniz insanlar tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşk konusunda acele kararlar alma isteği, var olan dengeleri bozabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün karşıt burcunuz İkizler'de bulunan Ay, işbirliği ve ortaklık konularını ön plana çıkarıyor. İş yaşantınızdaki sorunlar yüzünden eş ve ortağınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Güneş'in Jüpiter'le yaptığı açı, bugün sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğinizi belirtiyor. Aşırı enerji yüklü olmanız, kendinizi başkaları için fazlasıyla yorabileceğinizi ve strese sokabileceğinizi belirtiyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapmak için uygun bir gün. İletişim yeteneğinizi, sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konularda başarılı olmanız mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün evinizde çıkabilecek huzursuzluklar yüzünden sıkıntı yaşayabileceğiniz görülüyor. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz. Sevgide yaratıcılığınızı kullanmalısınız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır