kapat

17.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
O da Flamingo'da
Ayvaz Korkmaz, DGM'deki 4.5 saatlik sorgunun ardından Flamingo Yolu olarak bilinen Kartal Cezaevi'ne gönderildi

Ukrayna'da yakalandık-tan sonra Türkiye'ye iade edilen çek senet ve arazi mafyası liderlerinden Ayvaz Korkmaz, dün sabah 10.00 sıralarında sorgusunun yapıldığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nden çıkarıldı. Korkmaz, önce Haseki Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçti. Korkmaz, saat 10.40'da sıkı güvenlik önlemleri altında İstanbul DGM'ye getirildi.

ÇİFTE TUTUKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde 4 gündür sorgulanan Ayvaz Korkmaz, dün İstanbul DGM'ye çıkarıldı ve Ayvaz Korkmaz çetesi soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Ayhan Gödekmerdan tarafından yaklaşık 4.5 saat sorgulandı. Ayvaz Korkmaz, sorgulama bitiminde, tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
İstanbul Nöbetçi 1 Nolu DGM yedek hakimliğince ifadesi alınan Ayvaz Korkmaz, cürüm işlemek amacıyla çete oluşturmak suçundan hakkında bulunan gıyabi tutuklama ve Bakırköy'de uyuşturucu kaçakçısı Cemal ve Kemal Sarıtaş kardeşleri öldürmeye azmettirmek suçundan hakkında bulunan gıyabi tutuklama kararları vicahiye çevrilerek Kartal Cezaevi'ne gönderildi.

ÜNLÜLER CEZAEVİNDE
Ayvaz Korkmaz da yeraltı dünyasının tanınmış isimleri Alaattin Çakıcı, Erol Evcil, Nuri ve Vedat Ergin, Adnan Hoca, Fırat Develioğlu'nun da bulunduğu ve kamuoyunda "Flamingo Yolu" olarak tanınan ve özel koğuşların bulunduğu Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır