kapat

17.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Albright kurtlarını döktü
Kolombiya'ya giden ABD Dışişleri Bakanı Albright, onuruna düzenlenen törende, Latin müziğini duyunca ortaya fırlayıp bir güzel oynadı

KİMSEYE ALDIRMADI
RENKLİ kişiliği ile büyük sempati toplayan Amerika Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, Kolombiya ziyaretinde yine herkesin ilgi odağı oldu. Cartagena'daki bir deniz üssünü ziyaretinde onuruna düzenlenen törende dans eden Kolombiyalı çocukları görünce dayanamayan Albright, kendini Latin müziğinin kıvrak ritmlerine bıraktı. Oldukça keyifli olduğu gözlenen Albright, dakikalarca dans etti. Aynı gün Kolombiya Devrimci Silahlı Birlikleri (FARC) gerillaları ve ordu arasında çatışma yaşandı. 44 gerilla, 5 asker ve 1 polis öldü.

ŞAPKASIZ ÇIKMIYOR
ALBRIGHT, Kolombiya gezisinde de yine şapkasını başından eksik etmedi. İri ve rengarenk şapkalarıyla kendisini klasik bakan tiplemesinden kurtaran Madeleine Albright, AGİT Zirvesi için Türkiye'ye geldiğinde taktığı kocaman kırmızı şapkasıyla da herkesin ilgi odağı olmuştu. Albright, Kolombiya gezisini, 1.6 milyar dolarlık Amerikan yardımının ayrıntılarını görüşmek için gerçekleştirdi. Bu para, Kolombiya'daki gerillalara ve uyuşturucu kaçakçılarına karşı mücadelede kullanılacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır