kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zeman geç kaldı
F.Bahçe'den ayrılmasına yol açan Zeman'ın, olaylara at gözlüğüyle baktığını söyleyen G.Saraylı yıldız, "Görevi daha önce bıraksa, F.Bahçe bu durumda olmayabilirdi" dedi

Nasıl takım çalıştırır?
F.Bahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve G.Saray'a gelen Sergen, eski hocası Zeman'ın istifa etmekte geç kaldığını söyledi. Çek hocanın F.Bahçe'ye gelmesinin bile hata olduğunu savunan yıldız oyuncu, "Daha önce istifa etse, F.Bahçe çok daha iyi durumda olurdu. Olaylara at gözlüğüyle bakan bir adam nasıl takım çalıştırır, anlamıyorum" dedi.

G.Saray cennet gibi
Sarı-kırmızılı ekipte huzuru bulduğunu belirten Sergen, "Burası cennet gibi. Hiçkimse rahatsız etmiyor. Arkadaşlık süper" diye konuştu. Sergen, 6 kilo verdiğine ilişkin haberler için de, "G.Saray'da bizi kimse tartıya çıkarmıyor. Bu tip şeyler sadece F.Bahçe'de olurdu" ifadesini kullandı.

Sergen yine yedek
Fatih Terim, dünkü taktik çalışmada Sergen'i yedeklerle, Hagi'yi de aslarla oynattı. Önceki gün idmana çıkmayan Hasan ve Emre takımla çalıştı. Sakatlığı süren kaleci Taffarel çift kalede yer almadı.

Capone korkuttu
Çift kalede Sergen'le girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe alan Capone çalışmayı yarıda bıraktı. İlk kontroldan sonra Brezilyalı yıldızın Altay maçında oynayabileceği bildirildi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır