kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çılbır
Malzemesi
* 6 adet yumurta
* 300 gram patates cipsi
* 300 gram sarmısaklı yoğurt
* 50 gram tereyağı
* 10 gram acı pul ve toz biber
* 1 çay kaşığı kekik

HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak patates cipslerini, servis yapacağınız tabaklara dizin. Genişçe bir kabın içine sirkeli su koyun. Su kaynamaya başladığında, yumurtaları bu suyun içine kırın. Yumurtaları bir dakika kadar haşladıktan sonra delikli kepçeyle alıp, cipslerin üzerine, her tabağa bir ya da iki tane koyun. Üzerlerine yoğurt ilave edin. Diğer yandan tereyağını kızdırıp içine pul biber, toz biber ve kekik ekleyin. Bu karışımı yoğurtların üzerinde gezdirin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır