kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Adnan Hocacılar'ın sevişme kuralları
Adnan Hoca tarikatında cinsel yaşam doğa ve toplum kurallarına baş kaldırıyor. Ortak kullanılan kadınlarla sadece anal ve oral seks yapılıyor, evlenmek ise yasak

HAKKINDA 18 yıl hapis istenen Adnan Hoca'nın artık ortalığa dökülen tarikat sırları insanları şaşkınlık içinde bırakıyor. Kendisini neredeyse peygamber ilan edecek noktaya geldiği anlaşılan Adnan Hoca'nın özellikle kadın erkek ilişkilerine getirdiği yorumlar tüm doğa ve toplum kurallarını zorluyor. Örneğin müridlerine "dini inancı kuvvetli olmayan" kadınlarla birlikte olun fetvası veren Hoca, "Kardeşinizi unutmayın. Birlikte olduğunuz kadının diğer kardeşlerle de cinsel ilişki kurmasını sağlayın!" uyarısında da bulunuyor.

Önerilen cinsel ilişki biçimi ise oral ve anal seks. Ayrıca cinsel ilişki sırasında şahit bulundurmak da şart. Bunun gerekçesini "müridlerin normal seks yapmasına engel olmak" diye açıklayan Adnan Oktar, "Şeytan bir kişiyi kandırır ama iki kişiyi kandıramaz. Onun için mutlaka şahit bulundurun" öğüdünü veriyor. Adnan Hoca, ifadesinde normal ilişkiye giren Kemal Gül isimli bir müridi ile 2 yıl görüşmediğini belirterek, bu konuda ne kadar "prensipli" olduğunu gösteriyor.

KARDEŞİNİ HATIRLA
Adnan Hoca'nın fetvasına göre, birlikte olunacak hafif kadınlar yani "motorlar", zengin kesimden seçilmeli. Çünkü Hoca'nın görüşüyle, bu kesimin kadınları rahat, paralı ve bakımlı oluyor. Fetva doğrultusunda, bir "motorla" ilişkiye giren kardeşler, mutlaka "diğer kardeşini de düşünmeli" Yani, birlikte olduğu kadının başka kardeşlerle de birlikte olmasını sağlamalı. Adnan Hoca, ilk başlarda bu durumu yadırgayan müridlerini şöyle ikna etmiş: "O kadınlar zaten hafif kadınlar. Siz onlarla birlikte olmazsanız, başkaları birlikte olur. Ayrıca kadın ne kadar çok kişiyle ilişki kurarsa, ona o kadar az bağlanırsınız."

EVLENMEK DE YASAK
Adnan Oktar'ın bu çoğulcu seks anlayışını dikte etmesinin bir başka nedeni de müridlerin tarikata bağlılığını devam ettirmek. Hoca, bir kadına bağlanan ve evlenen müridin tarikattan kopacağını düşünüyor. Bu düşünce, Adnan Hoca'nın, tarikatın seks konusunda sert olduğu dönemlerde bacılarla evlenen imamlarını boşatmasına yol açmış. Adnan Hoca'nın sağ kolu Fırat Develioğlu, bu durumu şöyle açıklıyor: "Tarikatın ilk zamanlarında bacılarla evlenebiliyorduk. Ama, yeni seks anlayışı gelince, imam nikahımızı kaldırdık. Eşimle davetlere birlikte gidiyorduk ama ayrı evlerde kalıyorduk."

"Allah rızası için seks yapıyordum"
ADNAN Hoca Tarikatı'nda "motorlar" olarak bilinen gruba dahil olan Beyza Bayraktar yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Ömer Kartal'la tanıştıktan sonra tarikat evlerine gidip gelmeye başladım. Bir gün, Burak isimli bir kişinin Kozyatağı'ndaki evine gittik. Ömer'le cinsel ilişkiye girmek istedim. Ancak benimle iç çamaşırlarımı çıkarmadan sevişti. İkinci kez, başka bir evde buluştuk. Evde Nuri diye birisi daha vardı. Bu kez sevişirken çırılçıplak kalmıştık. Benimle anal yoldan birlikte olmaya başladı. Tam o sırada, Nuri de içeriye girdi. Aynı anda benimle oral seks yapmaya başladı. Defalarca şahitler önünde oral seks yaptım. Kardeşlerle ilişkiye girerek ihtiyaçlarını karşılamak 'ecir', yani Allah rızası içindi."

Adnan Hoca'nın fıtığını gördüm
MANKEN Ebru Şimşek tarikatın kucağına düşmekten son anda kurtulan bir şantaj kurbanı. Şimşek'in dava dosyasında yer alan ifadesi şöyle: "Mesleğe ilk adım attığım günlerdi. İlk önce genç Adnan Hoca müridleriyle tanıştım. Bir gün beni Adnan Hoca ile tanışmaya götürdüler. Adnan Hoca benimle cinsel ilişkiye girmek için soyunmaya başladı. O an fıtığını görüp iğrendim ve hemen kaçtım. Tarikatla da ilişkimi kestim. Bunun üzerine beni zorla bir eve götürdüler. Tehdit ederek seks pazarlığı yapıyormuşum gibi görüntülerimi çektiler. Sonra da şantaj yaptılar. Ardından basına dağıttılar. Bu şantajlar sadece bana yapılmadı. Birçok genç kıza, sanatçıya, ünlü insanlara da yapıldı. Ama su yüzüne çıkan benim şantaj kasedim oldu."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır