kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kraliçe geliyor
Nazmiye Hanım önümüzdeki günlerde güzelliği ve sempatik tavırlarıyla tanınan Ürdün Kraliçesi Rania'yı ağırlayacak

Çankaya Köşkü önümüzdeki günlerde bir kral ve kraliçeyi ağırlayacak. Ürdün'ün genç Kralı Abdullah, güzel eşi Rania Atalla ile Türkiye'ye geliyor. Sempatik tavırları ve zarafeti ile göz dolduran ve geçtiğimiz günlerde Avrupa'da yapılan bir araştırmada "en sevilen" ve "beğenilen" kraliyet ailesi üyesi seçilen "Kraliçelerin Kraliçesi" Rania'ya evsahipliğini Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel yapacak.

ÇAY İÇECEKLER
Kral ve kraliçenin ziyaret tarihi henüz kesinleşmedi ancak en geç Şubat'ta gerçekleşeceği belirtiliyor. Konukların Camlı Köşk'te ağırlanması bekleniyor.

Kral Hüseyin'in vefatından sonra geçen yıl tahta oturan Kral Abdullah ile Cumhurbaşkanı Demirel Ortadoğu barış sürecini konuşurken hanımlar apayrı bir program izleyecek. Bu çerçevede, Ortadoğu'da modern kadın imajının simgesi Kraliçe Rania ve Nazmiye Hanım çaylı sohbette bir araya gelecek.

İSTANBUL'A DA GİDECEK
Kraliçe Rania'nın, Ankara Kalesi ile Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret etmesi, İstanbul'a da giderek tarihi ve turistik yerleri gezmesi planlanıyor. Filistin asıllı Rania, Avrupa'da yapılan bir ankette Monaco Prensesi Stephanie, İsveç Prensesi Victoria ve Belçika Prensesi Mathilde ile İngiltere Prensesi Sophie Rhys-Jones'u geride bıraktı ve katılımcıların yüzde 24 oyunu alarak ilk sırada yer aldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır