kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ramazan
Soğan çorbası
Malzemesi:
* 1/2 kilo kuru soğan
* 1 çorba kaşığı tereyağ
* 1 litre tavuk suyu
* 1 çorba kaşığı un
* 1 demet maydanoz kökü
* 3-4 diş sarmısak (arzuya göre)
* Karafil, defne yaprağı, taze karabiber, kekik ve fesleğenden oluşan baharat torbası

Hazırlanışı:
İnce ince doğradığınız soğanları tereyağında hafifçe kavurun. Ayrı bir tencerede maydanoz, un ve tavuk suyunu ağır ateşte kaynatın. Lezzet vermesi için baharat torbasını, tuz ve biber ekleyip çorba kasesine boşaltın. Küp küp kestiğiniz küçük ekmek parçaları üzerine rendelenmiş kaşar peyniri koyarak fırında hafifçe pişirin. İçinden baharat bohçasını çıkarın. Soğan çorbasını hazırlayacağınız kanapelerle birlikte servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır