kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Meslek yaşantınızda yüksek bir sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz bir gün. Oğlak burcundaki Ay'ın Satürn'le yaptığı açı çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğüne dikkat çekiyor. Para konularında temkinli davranmalısınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Oğlak burcundaki yeni Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizle ilgili konularda pek fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Alım-satım, vergi miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Oğlak'taki Ay, duygu yoğunluğu yaratabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün evliliğinizdeki ya da ortaklığınızdaki bir sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz. Evinizde çıkabilecek tartışmalarda arabulucu olmak size düşebilir. Uyumlu ve kibar yapınızla her kapıyı açmanız mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve iyileşme yolunda olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konular size zevk verecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşmak çoşkunuzu arttırabilir. Sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir ve riskten karlı çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda aktiviteniz artıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Ailenizle eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızdan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Enerjiniz ve parlak fikirlerinizle eşinizi ve ortaklarınızı etkileyebilirsiniz. Evinizde yenilikler yapabileceğiniz ve hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzdaki yeni Ay'ın Satürn'le olumlu açısı otoriteler ve sizden yaşlı kimselerle iyi ilişkiler içinde olabileceğinize işaret ediyor. Evinizde sevdiklerinizle toplanmak ve sohbet etmek isteyebileceğiniz bir gün. Bu yüzden rutin işlerinizi ihmal etmeniz mümkün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi kalabalık ortamlarda rahatsız hissedebileceğiniz bir gün. Duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebileceğiniz görülüyor. Meslek yaşantınızda atılımcı davranmak yerine, otoritelerle ilişkilerinizi ılımlı tutmaya çalışmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Arkadaşlarınızla bir araya gelerek güzel saatler geçirebilir, birlikte organize işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Aşk konusunda oldukça hoş ama cinsellik yönü ağır basan ilişkiler yaşamanız mümkün. İlişkilerinizin gizli kalmasını isteyebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır