kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kutudan haydut çıktı
Truva atından esinlenen İtalyan cüce, içine girdiği koliyi bir bankaya gönderdi Sonra personelin banka kasası sandığı koliden fırladı ve 80 milyar lira alıp kaçtı

İTALYA'NIN Roma kentinde akıllara durgunluk verecek bir soygun yaşandı. Tarihteki Truva atından ilham alan uyanık soyguncu, kendisine önce dev bir koli buldu. Sonra makineli tüfeği ile kolinin içine girdi ve kendisini Via Casilina Bankası'na gönderdi. Koliyi güçlükle içeri taşıyan personel, siparişini verdikleri yeni banka kasasının geldiğini zannetti. Ancak koliden fırlayan bir cüce, makineli tüfeğini personelin üzerine doğrultup yere yatmalarını istedi.

OLAYI şaka sanan banka personeli ve müşteriler, cüce soyguncu kasayı açtırıp paraları çuvallara doldurmaya başlayınca olayın ciddiyetini kavradı. Tarihi araştırıp kendisine hiç denenmemiş bir soygun yöntemi bulan uyanık soyguncu, içerdekilerin şaşkınlığından faydalanıp kasadaki 80 milyar lirayı alıp ortadan kayboldu. İtalyan polisi, yapılan tüm araştırmalara rağmen hırsızın kimliği ve nerede olduğuna dair bir ipucu elde edemedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır