kapat

11.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom'a büyük görev
UEFA Kupası'nda 4'üncü tura yükselen G.Saray 2 puan daha kazanırsa, Türkiye 2001-02 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne 2 takımla katılma şansını yakalayacak

Tek şansımız Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA Kupası 3.turunda Bologna karşısında elde ettiği zaferle Avrupa'daki gururumuz olan G.Saray'a büyük bir iş daha düşüyor. Türkiye'nin 2001-02 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde iki takımla temsil edilebilmesi için UEFA sıralamasında ilk 15'e girmesi gerekiyor. Bunun için de tek şansımız G.Saray. Cimbom, 4. turda 2 puan daha alırsa, Türkiye, kupalarda takımları kalmayan Avusturya ve İskoçya'yı geçip 14'üncü sıraya yükselecek. Bunun için G.Saray'ın 1 galibiyet ya da 2 beraberlik alması yeterli.

Juventus'u istiyorlar
G.Saraylı futbolcular bir sonraki turda rakip olarak yine bir İtalyan takımını, özellikle de Juventus'un çıkmasını istiyorlar. Teknik direktör Terim ve bütün futbolcular, geçen sezondan yarım kalmış bir hesapları olduğunu belirterek, "Juventus'dan geçen yılın hesabını sormak istiyoruz. Ayrıca Milan ve Bologna'dan sonra bir İtalyan takımını daha elemek keyifli olacak" dediler. Sarı-kırmızılı takımın bu konudaki şansı ise 15'te 4. UEFA Kupası 4. turunda Juventus, Parma, Udinese ve Roma kuraya girecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır