kapat

11.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Yeşilköy'den taşınanlar çok pişman olacak
BAKIRKÖY Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı deprem korkusuyla Yeşilköy'den kaçanların buna çok pişman olacaklarını belirtti. Bahadırlı evlerinden ayrılıp daha sonra Yeşilköy'e dönmek isteyenlerin şimdikini üçe-dörde katlayan satılık ve kiralık rakamlarıyla karşılayacaklarını vurguladı; kapsamlı zemin çalışması sonuçları alınınca Yeşilköy'ün prestijinin daha da artacağını söyledi.

MALTEPE'den sonra Baltalimanı'nda Boğaziçi'ne inen kuduz, şimdi de Sarıyer'in Bahçeköy Mahallesi'nde görüldü.. 10 bin kişinin yaşadığı mahalle 7 ay süreyle hayvan karantinası altına alındı. Muhtar Salih Kavraz'dan mahalledeki tüm başıboş kedi-köpeklerin toplanmasını sağlaması istendi. Muhtar da çaresiz ve ne yapacağını bilemez durumda.

ENGİN AKBAŞ

En fakir başkan, Özden
KADIKÖY Belediyesi'nde düzenlenen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı'na tüm başkanlar lüks makam otomobilleriyle geldi. Bunların çoğu son model Mercedes'ti. Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden'in otosu ise Renault Toros'tu. Bu oto, şatafatlı makam otoları arasında gariban kaldı.

Mahkemelik cadde
BALTALİMANI Caddesi'nin bir bölümü Baltalimanı, diğeri Rumelihisarı Muhtarlığı'na bağlı. Baltaliman Muhtarı Vedat Dilsiz, "Caddenin tamamı bize bağlanmalı" diyor.

SARIYER Adliyesi'nde dava açarak caddenin tamamının kendisine bağlanmasını isteyen Dilsiz, "Vatandaş, işlemleri için uzaktaki muhtarlığa gitmekten bıktı" diye konuştu.

Stadın duvarına seyyarlar kondu
PAŞABAHÇE Stadı'nı seyyar satıcıların derme çatma barakaları kuşattı. Seyyarlar daha önce tekerlekli tezgahlarda satış yaparken işi büyüttü; stat duvarlarına yaslanmış çirkin görünüşlü baraka-dükkanlar kurdu. Beykoz Belediyesi'nin görüntü kirliliği yaratan işgale engel olmasını isteniyor.

ENGİN AKBAŞ


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır