kapat

11.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kampanya ile gelen güzellik
"Glori-Thalgo" deniz bakım yönteminin uygulandığı Glori Güzellik Merkezi'nin milenyum sürprizlerinden yararlanabilirsiniz.

Estetisyen Betül Bektaş'ın yönetiminde 3 yıldır hizmet veren Glori Güzellik Merkezi'nde 2000 yılına özel armağan günleri düzenlenmiş. 31 Ocak 2000 tarihine kadar merkezde uygulanan birçok bakımdan indirimli olarak faydalanabileceksiniz.

Ayrıca, Glori'nin yılbaşı gecesi için de sürpriz bir promosyonu var. Herhangi bir bakıma giren ve çekilişle belirlenecek iki kişi, yılbaşı gecesine Glori uzmanları tarafından hazırlanacak. Bu iki kişinin manikürü, pedikürü, saçı ve makyajı ücretsiz olarak yapılacak.

ÖNCE MUAYENE!
Feneryolu'ndaki Glori Güzellik Merkezi, "Uluslararası Thalgo Sağlık Çiftlikleri"nin bir şubesi gibi hizmet veriyor. Yoğun deniz aktifleriyle, yosunlarla yapılan "Glori-Thalgo" deniz bakımı yönteminin bilinçli eller tarafından uygulanması için güvenle tercih edebileceğiniz bir adres.

Mezoterapiden bilgisayar programlı banyolara, masaj odasından cilt bakımına, epilasyondan solaryuma, jet duştan maniküre kadar birçok hizmeti bir arada bulabileceğiniz Glori'ye ilk gittiğinizde kendinizi muayeneye gelmiş bir hasta gibi hissedebilirsiniz. Çünkü, buraya gelen her müşterinin fiziksel özellikleri baştan ayağa inceleniyor, herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığı araştırılarak, uygulanacak bakım programına bu şekilde karar veriliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır