kapat

11.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Manken kuçu kuçular
Los Angeles'te 7'ncisi düzenlenen moda ağırlıklı Top Dog köpek şovunda cins cins köpekler, farklı kategorilerde yarışıp, becerileri ve giysileriyle mankenlere taş çıkardılar.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Los Angeles Top Dog köpek şovunda, insan giysileri içindeki cins köpekler hem hünerlerini sergilediler hem de giysileriyle köpek modasına farklı bir soluk getirdiler! Köpekseverlerin büyük ölçüde ilgi gösterdiği şovda, en iyi günlük giysi, en iyi abiye giysi, en iyi iç çamaşırı/pijama, en iyi mayo ve en ürkünç Cadılar Bayramı giysisi gibi kategorilerde ödüller dağıtıldı.

SAHİBİNİN KÖPEĞİ
Ancak tüm bu kategoriler arasında en çok ilgi çeken bölüm, "sahibine en fazla benzeyen köpek" oldu. Balerin, Noel Baba, Tavşan Kız, gelin ve damat, Superman, Mandrake, Kızıl Maske kostümleri içindeki köpekler dereceye girdiler.

Modacılar ve gazetecilerden oluşan jürinin oylarıyla belirlenen "en" köpeklere ödül olarak bir yıl yetecek mama verildi.

Birbiriyle yarışan köpekler arasında hâliyle bazı anlaşmazlıklar da çıktı. Birbirinden hoşlanmayan köpekler hırlayıp, çılgınlar gibi havlarken, veterinerlerle doktorlar, her türlü ısırma olayına karşı yarışma süresince hazır bulundular.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır