kapat

08.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Pes doğrusu
Sarı-kırmızılı kulübün idarecileri, oyunculara, "Size ödeyecek paramız yok. Bundan sonra iyi oynayıp sezon sonunda iyi bir transfer yapın" dediler

Sezon sonu gelin
Uzun süredir mali krizin pençesinden kurtulamayan G.Saray Basketbol Şubesi'nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. İki yıldır paralarını zamanında alamayan basketbolcular, şimdi de hiç alamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Oyuncular ile görüşen idarecilerin, "Şu an için size para ödeyemeyiz. Sezon sonu veya gelecek yıl alırsınız" dedikleri öğrenildi.

En iyisi transfer yapın
Murat Didin ve Doğan Hakyemez ikilisinin takımdan ayrılmasından sonra idareciler, oyunculara, "Paranız bizde kalmaz ama şu anda size ödeyecek paramız yok. Sizin için en büyük kazanç bu sezon iyi oynayıp sezon sonunda iyi bir transfer yaparak başka takıma gitmektir. Bu sebeple oynadığınız her maç sizin geleceğiniz için çok önemli" mesajını verdiler.

Uyarıyı dikkate mi aldı?
Bu gelişme karşısında basketbolcular ne yapacaklarını şaşırırken transfer dönemi bitene kadar kendini bir türlü takıma veremeyen Kerem'in bu süre bittikten sonra birdenbire performansının artması, Kerem'in bu uyarıyı iyi algıladığı olarak yorumlandı. Sonuçta basketbolcular, bu sezon parasız oynamak durumunda kalacaklar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır