kapat

08.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün maddi konularda oldukça müsrif davranabilirsiniz. İşyerinizdeki iletişiminiz ve ilişkileriniz takdir görüyor. Yanlız arkadaş çevrenizi fazlaca ihmal etmeniz, sosyal ortamdan soyutlanmanıza neden olabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Aile, çocuklar ve eğlence, bugün sizin için en önemli konular. Hep birlikte tatil yapabilir ve ihmal ettiğiniz zamanları telafi edebilirsiniz. Yuvanızda çıkabilecek masraflar sizi zorlasa da keyfinize engel olmayın.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün olayları fazla zorlamayın. Aile fertleriyle aranız mesleğinize verdiğiniz aşırı önem yüzünden bozulabilir. İletişiminizdeki yoğunluk sizi şaşırtabilir. Ani bir haberle kısa yolculuklar yapma ihtimali var.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi terkedilmiş ve yalnız hissediyor olabilirsiniz. Sorun sizden olduğu kadar sevdiğiniz kişiden de kaynaklanıyor. İletişim her şeyin çaresi olabilir. Özellikle parayla ilgili konularda dikkatli olun.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Özel yaşantınızdaki düzensizlik görünüşünüze yansıyor. Aşırı aktif ve saldırgan bir izlenim veriyorsunuz. Bugün sizin için parasal açıdan ideal. Yatırımlarınızı yönlendirebilir ve karşılığını görebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Uzun süreden beri üzerinde düşündüğünüz plan ve projeleri uygulamaya koymak için son derece uygun bir gün. Duygusal yaşantınızda kaos hakim. Bilinç altınızdaki öfkeyi dışa vurabilirseniz, bir ölçüde rahatlayabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Olayları zorlamak hassas dengenizi kolayca bozabilir. Yaratıcı enerjinizi olumlu şekilde kullanmak ilişkilerinizi düzene koyacaktır. İşyerinizdeki huzursuzluğunuzu etrafınıza yansıtmanız çevrenizi zorlayabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün oldukça sıkıntılı olabilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızın karşılığını manevi olarak alacaksınız. Uzun yollar ve uzaklardan haberler yine gündemde. Planlı ve programlı olmak size başarı getirecektir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Ayın burcunuzdaki güneşle birleşmesi enerjinizin ve keyfinizin yerinde olduğunu belirtiyor. Bu durumu ailevi bir sorun gölgeleyebilir. Fakat iyimser tutumunuzla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sizin için şanslı ve güzel bir gün söz konusu. Yaşamınızın bütün anahtarları sizin elinizde. Anlaşılamamaktan yakınıyor olabilirsiniz. Kişisel problemlerinizi çevrenizle paylaşmak derdinize ilaç olacaktır.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugünlerde maddi konularda bir darboğaz yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum ikili ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir. Bundan sonra hesaplı davranırsanız krizi daha kolay atlatabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklarınızda son derece olumlu bir gün. Bu durumda sorun çıkartabilecek tek etken sizsiniz. Aileden gelebilecek yardımlar sizi sevindirebileceği gibi, maddi açıdan da destekleyebilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır